Nyheter

Jacy´z

ChargeNode laddar gästerna på Göteborgs nya city-resort

Göteborg har fått sitt första internationellt medvetna hotell. Jacy’z Hotel & Resort är en snackis i hela hotellvärlden, långt utanför våra gränser. Målsättningen är att ge gästerna något alldeles extra, från att de kommer till att de checkar ut. En del är att erbjuda ett effektivt laddsystem för elbilar.

Läs mer
Jacy´z

ChargeNode laddar gästerna på Göteborgs nya city-resort

Göteborg har fått sitt första internationellt medvetna hotell. Jacy’z Hotel & Resort är en snackis i hela hotellvärlden, långt utanför våra gränser. Målsättningen är att ge gästerna något alldeles extra, från att de kommer till att de checkar ut. En del är att erbjuda ett effektivt laddsystem för elbilar.

Läs mer

Ett blått hus med gröna ambitioner

Genom medvetna och långsiktigt val har Blå Huset skapat en fastighet med fokus på att minska vår resursförbrukning. En pusselbit i det här arbetet var att installera elbilsladdning för medarbetare, kunder och besökare.

Läs mer
OKQ8

OKQ8 väljer ChargeNode

OKQ8 kommer att erbjuda det svenska greentechbolaget ChargeNodes unika laddlösning, som går ut på att flera bilar delar på en central laddenhet, inom ramen för erbjudandet till företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Läs mer
Frode Braaten

Äntligen dags för Norge att ladda på ett smart sätt

Vi hälsar Frode Braaten varmt välkommen som Sales & Country Manager för Norge! Med en utbildning som elektriker och elektroingenjör och en hel yrkeskarriär inom elbranschen, de senaste tio åren med lösningar och produkter för elbilsladdning och infrastruktur för laddning är han som klippt och skuren för vår satsning i Norge.

Läs mer
Mats Nilsson på Tamro laddar

Tamro utvecklar sitt hållbarhetsarbete i samarbete med ChargeNode

Sedan starten 1921 har Tamro sett till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram till rätt plats i rätt tid. Allt för att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, patienter och konsumenter. Tamro har ett gediget hållbarhetsarbete bakom sig där de hela tiden strävar mot ett mer hållbart samhälle och arbetar för en klimatvänlig logistik längs hela värdekedjan. Tillsammans med ChargeNode fortsätter de nu att utveckla sitt hållbarhetsarbete och har installerat smart elbilsladdning på anläggningen i Göteborg.

Läs mer
Park It Smart

ChargeNode installerar 85 publika ladduttag hos Park It Smart på Landvetter Flygplats

Park It Smart gör en storsatsning vid Landvetter Flygplats och har installerat 85 publika ladduttag. Detta medför att flygplatsens resenärer nu enkelt och tryggt kan ladda sina el- och hybridbilar. Fastighetsägaren RH Property installerade tidigare i år 11 ladduttag tillsammans med ChargeNode till hyresgästerna Polestar och Volvo Car Retail. Projektet har delfinansierats av Naturvårdsverket genom Klimatklivet.

Läs mer
Brf Lille-Börjes

Brf Lille-Börjes laddar med ChargeNode

Elbilsladdning har snabbt gått från att vara innovation till att bli ett krav för många som byter bostad. Lille-Börjes investerade i elbilsladdning till deras förening och tillsammans med ChargeNode installerade de ladduttag på samtliga parkeringsplatser.

Läs mer
PGA National laddar för fler besökare

PGA National laddar för fler besökare

Att allt fler elbilsförare ökar på vägarna vet vi vid det här laget och i samband med detta har det även skapats ett stort attraktionsvärde för Sveriges golfklubbar att kunna erbjuda elbilsladdning till sina besökare. Vi tog oss en pratstund med Jonas Edberg, VD på PGA National för att få insikt hur de resonerade i beslutsprocessen när de investerade i elbilsladdning till deras golfanläggning.

Läs mer
Gaustablikk

Vi laddar Gaustablikk

ChargeNodes första installation i Norge är nu i drift och vi valde att sikta mot (fjäll)toppen direkt. Gaustablikk Højfjellshotell som ligger vid en av Norges vackraste fjälltoppar, Gaustatoppen, kan nu erbjuda robust och stilren laddning till alla sina gäster. 14 snygga laddplatser välkomnar nu Højfjellshotellets gäster men systemet är förberett för att skalas upp till betydligt fler laddplatser.

Läs mer
Teresa Kristian

Formica Capital investerar 115 MSEK i ChargeNode

ChargeNode, greentech-bolaget som eliminerar behovet av traditionella laddstolpar, tar in 115 MSEK från Formica Capital för att accelerera svensk och internationell expansion. Formica Capital är ett svenskt investmentbolag med fokus på snabbväxande bolag som driver omställningen till ett hållbart samhälle.

Läs mer
Balken

ChargeNode laddar Next Step Group

Ett av Göteborgs mest dynamiska stads- och fastighetsutvecklingsbolag, Next Step Group, satsar på snygg och skalbar elbilsladdning från ChargeNode. Först ut är The House och Origohuset i Nya Hovås som tillsammans nu erbjuder 36 laddplatser till sina besökare.

Läs mer
Pollare ladda

Ebeco laddar med ChargeNode

Familjeföretaget Ebeco är ett av Skandinaviens ledande företag inom elektrisk golvvärme, frostskydd och andra värmelösningar för byggarbetsplatser och industrier. Tillsammans med ChargeNode tar de nu ytterligare ett steg i bolagets hållbarhetsutveckling och erbjuder innovativ elbilsladdning till sina besökare.

Läs mer