Karriär

Laddad för att växa med oss?

Innovation och glädje

På ChargeNode är vi lagspelare som gillar att lösa saker tillsammans! Här bryr vi oss om varandra, på riktigt. Vi vill förändra världen och för att lyckas behöver vi fler kompetenta personer med på resan! Här får du utvecklas i din roll men också vara med och forma företaget. Samtidigt ser vi till att ha kul tillsammans och fira våra framgångar! Vill du bli expert i en framtidsbransch samtidigt som dagarna präglas av energi och glädje? Hos oss får du riktigt vassa kollegor som gör skillnad samtidigt som vi ser till att ha roligt på vägen!  

Lediga jobb

Det är människorna som gör ChargeNode

Vi vill hela tiden utvecklas & ta nya steg mot en bättre framtid. För oss. Våra kunder. Och miljön.

ChargeNodes värderingar

Plugged-in

Vi är påkopplade varje dag på jobbet! Det är centralt för oss och det vi vill åstadkomma. Det innebär att vi är lyhörda för varandra och våra kunder. Handlingskraftiga och prestigelösa. Att vara plugged-in är en del av vårt DNA helt enkelt!

Glädje

Det ord som tydligast och mest självklart beskriver vilka vi är. Det är glädje. Att verkligen göra skillnad tillsammans med andra som känner likadant. För vår planet. För vårt samhälle. För oss. Glädjen är det fundament som vi bygger Chargenode på och det som genomsyrar allt vi gör. 

Nytänkande

Vi är övertygade om att ChargeNode har ett större syfte, och att vi kan och ska göra en verklig skillnad för våra kunder, för våra medmänniskor och för miljön. Därför måste vi tänka och skapa nytt. Hela tiden.

Vad säger våra medarbetare

Om ChargeNode

Vi har en mission för att skynda på omställningen till ett fossilfritt samhälle. Med ett erfaret team av specialister och entreprenörer inom mjukvara och elektronik är vi övertygade om att vår supersmarta laddteknik är svaret på storskalig elbilsladdning i världen. Vi växer så det knakar och ser till att ha kul på vägen! Vill du bli en av oss? Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill bli en del av vårt team så tveka inte att skicka in en ansökan!

Grundat: 2018               Anställda: 105