Elbilsladdning för fastigheter

Marknadens smartaste och mest kostnadseffektiva laddsystem.

Smart elbilsladdning för nybyggnation och befintliga fastigheter. Dessutom med unik design.

Varför ChargeNode?

  • 50% i bidrag för investeringskostnaden

  • Marknadens mest kostnadseffektiva elbilsladdning

  • En bekymmersfri helhetslösning, från projektering till drift

  • Smart laddtjänst som hanterar all administration

  • Skräddarsydda lösningar för varje fastighet

Ett skalbart laddsystem med centraliserad laddteknik

Med vårt laddsystem får du ett bekymmersfritt ägande. Och marknadens snyggaste installation. Vår balk och belysningspollare har inbyggda ladduttag som styrs av en enda laddcentral. Då slipper du dyra markarbeten. I många miljöer passar det bättre med laddboxar. Därför samarbetar vi med marknadens ledande leverantörer av laddboxar och de integreras givetvis i vårt laddsystem. Allt styrs av samma laddtjänst. På så sätt finns alla möjligheter att skala upp med ytterligare platser för elbilsladdning. Givetvis kan vi också installera snabbladdare.

En bekymmersfri helhetslösning med lägsta totalkostnad

I vår helhetslösning ingår projektering, installation, drift och betalningslösning, alltid med 3 års garanti. Med minst 20 års livslängd och 10 års avskrivningstid får du marknadens lägsta totalkostnad. Supersmart och bekymmerslöst. Inte minst med tanke på att vi också kopplar på ChargeNode Care, vår service och support.

Fler intäkter med mindre jobb

Erbjud och debitera laddning precis som p-avgift. Ni väljer prispåslag på elen, vi sköter driften och betalningar från kunderna. Allt har du koll på i vår portal.

Lägre effektbehov

Med smart optimering och delning av laddeffekt räcker 32-125A (3-fas) i större fastigheter. Självklart finns möjlighet till lastbalansering mot din fastighet.

Smart styrning

Med våra smarta laddtjänst övervakar du access, drift och fakturering. Dina medarbetare och besökare styr sin laddning och betalar enkelt med vår app.

En laddtjänst som styr all elbilsladdning på marknaden

Har du redan installerat laddboxar eller laddstolpar så kan vi integrera dem i vår laddtjänst. Vi styr alla typer av hårdvara. Och du har full koll på dina sidor i vår portal.

Elbilsladdning lockar hyresgäster

Idag är det mer eller mindre en självklarhet att välja tjänstebil som kör på el. Allt fler väljer dessutom att jobba där det finns laddning. Att erbjuda elbilsladdning visar att man lägger stor vikt vid miljöarbete, hållbarhet och god service. Och det uppskattar hyresgäster.

Missa inte bidraget för elbilsladdning

Klimatklivet återinförs för besöksladdare i publik miljö och ett nytt bidrag har skapats för icke-publik laddning. Bidragen täcker upp till 50% av investeringen. Vi hjälper er genom ansökningsprocessen.

ChargeNode och Fastighetsägarna GFR har inlett ett samarbete kring elbilsladdning, mer information om samarbetet finner ni här Fastighetsagarna.se/chargenode

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer