En trygg och stabil laddpartner som tar hand om alla typer av elbilsladdning

Vi är med under hela processen, allt från rådgivning och installation till drift med vår ladd- och betaltjänst.

En komplett och rikstäckande laddpartner

Vi finns nästan över hela landet, från Umeå i norr till Malmö i syd. Vi har installatörer och partners. Och över 33 000 installerade ladduttag landet över. Och det är bara början på vår resa.

En komplett och rikstäckande laddpartner

Vi finns nästan över hela landet, från Umeå i norr till Malmö i syd. Vi har installatörer och partners. Och över 33 000 installerade ladduttag landet över. Och det är bara början på vår resa.

Vägledning och analys

Redan från start är vi din dedikerade samarbetspartner. Vi inleder vårt samarbete med en analys oavsett om du ska installera en laddstation i din fastighet eller är vår partner och ska installera elbilsladdning hos en kund. Eller rentav integrera vår laddtjänst med en befintlig lösning.

Installation

När vi känner dina behov av elbilsladdning på din parkering vet vi också vilka elbilsladdare som passar bäst. Vi skräddarsyr och installerar en lösning utifrån varje parkeringsplats. Antingen det är vår stilrena klimatsmarta balk, våra lysande pollare, någon av marknadens bästa laddboxar eller många gånger i en flexibel kombination.

Drift av laddsystem

Eftersom vi utvecklar och tillverkar både mjukvara och hårdvara så samarbetar också vår app och portal smidigt med våra laddstationer. Du aktiverar enkelt laddningar och får löpande information om laddningsstatus i vår mobilapp för iOS och Android. Vi kan också informera och hjälpa till med tjänsten i appen. I vår portal har du koll på alla laddningar, du administrerar dina användare, ser priser, statistik och historik. Här övervakar vi också driften och säkrar upptiden på din laddanläggning.

Support och service

Vi är med dig under hela resan, från installation till laddning. När laddstationen är i gång finns vi tillhands, bara ett telefonsamtal bort, ifall något oväntat skulle hända. Vi lotsar dig alltid rätt i drift och supportärenden. Vi kallar det ChargeNode Care.

Så går
det till

Se det som en säker och bekymmersfri resa. Från att vi ses för första gången till att det är dags att ladda den första bilen. Se det som ett tryggt samarbete. Vi är med dig hela vägen. För framtiden.

Våra kunder

Referenser

Vi har installerat över 33 000 ladduttag över hela landet. Dessutom erbjuder vi vår drift- och debiteringsplattform till företag och organisationer som vill ha en bekymmersfri förvaltning för både befintliga och nya laddplatser. Så här säger några våra kunder om vår elbilsladdning.

Vår laddtjänst

Vår laddtjänst är ett integrerat ekosystem som styr våra laddcentraler och hanterar laddning optimalt. Och dessutom ger våra kunder bästa service och support.

Produkter

Vi utvecklar och tillverkar såväl mjukvara som nästan all hårdvara. Resultatet är ett system med balklösningar, belysningspollare och laddboxar som samarbetar med laddstation, app och portal. Varje parkering får sin egen skräddarsydda lösning.

Service och support

Våra experter har många års erfarenhet av elbilsladdning och lotsar dig rätt i drift och supportärenden. Allt för att du ska få en bekymmersfri elbilsladdning.

På väg mot ett fossilfritt samhälle

Vi är ett erfaret team av specialister och entreprenörer inom mjukvara och elektronik som brinner för att skynda på omställningen till ett fossilfritt samhälle. Vi står inför ett paradigmskifte och vi är övertygade om att vår laddteknik är svaret på storskalig elbilsladdning. Vi är med dig hela vägen. Från installation till laddning.

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer

Kostnadsfri konsultation

ChargeNodes experter hjälper er att att göra en fullständig behovsanalys och genomgång av förutsättningar på plats hos er.

Beställning

Efter avtalssignering tar en dedikerad projektledare över projektet och blir er huvudkontakt genom hela installationsprocessen. Hen säkerställer att allt flyter på smidigt och effektivt.

Driftsättning

Er anläggning driftsätts i vår portal och ni får tillgång till er kundportal. Vårt Customer Success-team står redo att erbjuda utbildning i portalen om så önskas. Under hela avtalstiden garanterar vi laddkunder support 24/7, 365 dagar om året. Vi är alltid tillgängliga via telefon för att hjälpa.

Projektering och offert

Förslag på lösningar utarbetas och presenteras. Det är nu också lämpligt att ansöka om “Ladda Bilen Bidraget” så snart som möjligt. ChargeNode stöttar er genom hela processen och ger vägledning för hur ni går vidare.

Entreprenad

Genomförande av installation. Er projektledare uppdaterar löpande hur projektet fortskrider.