Samarbeta med oss

Smart och optimerad elbilsladdning

Var med och bygg en hållbar framtid. Välj mellan flera olika former av samarbeten. Fyll i formuläret så hörs vi snart.

Vad är fördelarna med att samarbeta med ChargeNode?

  • Levererar en bekymmersfri laddupplevelse, både för dig som samarbetspartner och din kund.
  • En trygg och stabil laddpartner som är med hela vägen. Från rådgivning och installation till support och förvaltning.
  • Skräddarsyr och installerar en lösning utifrån varje parkeringsplats. Antingen med vår stilrena klimatsmarta balk, våra belysningspollare, någon av marknadens bästa laddboxar eller i en flexibel kombination.
  • Levererar en smart ladd- och betaltjänst som hanterar all administration och dessutom tillhandahåller support 24/7.

HSB och ChargeNode tecknar nationellt avtal kring elbilsladdning

HSB och ChargeNode har tecknat avtal för att öka tillgängligheten och göra det enklare att ladda bilen i HSB:s bostadsrättföreningar och fastigheter över hela Sverige. Samarbetet syftar till att möta den ökande efterfrågan på hållbara laddningslösningar.

ChargeNode och HEM gör gemensam sak för storskalig elbilsladdning

Halmstad Energi och Miljö̈ (HEM) har tecknat ett ramavtal med ChargeNode för att utveckla den publika laddinfrastrukturen i kommunen. Avtalet består av ChargeNodes laddtjänst och laddpunkter till platser där användare behöver ladda sina fordon.

Fastighetsägarna GFR och ChargeNode inleder samarbete

I en tid när intresset för elbilar ökar samtidigt som det är brist på laddinfrastruktur har fastighetsägarna GFR och ChargeNode tagit täten med ett tydligt initiativ. Tillsammans ska de driva på utvecklingen och göra det enklare för fastighetsägare i omställningen till en mer hållbar verksamhet.

Laddlösningar till alla parkeringar

Varje parkeringsplats är unik. Därför börjar vi alltid med rådgivning och analys för att hitta den bästa lösningen för dina förutsättningar och behov. Vi är ett erfaret team av specialister och entreprenörer som vet vad som lämpar sig bäst. För det mesta är vår egenutvecklade balk den smidigaste lösningen, ibland är vår belysningspollare det bästa valet. I vissa fall är laddboxar en lämplig lösning. Har ni redan installerat laddboxar så kan vi med största sannolikhet integrera dem i vår ladd- och betaltjänst.

ChargeNodes ladd- och betaltjänst

ChargeNode ansvarar för debitering, drift, övervakning och support mot användarna och service av laddpunkter. Plattformen hanterar dynamisk prissättning och effektoptimering och stödjer också marknadens främsta leverantörer av laddboxar, bland annat Zaptec, ChargeAmps, CTEK och Garo. En bekymmersfri förvaltning helt enkelt. Den som laddar bilen styr och betalar med vår app där allt finns samlat.

Service och support 24/7

Oavsett om du är anläggningsägare eller laddkund lotsar vi dig rätt i drift och supportärenden. Vi har experter i världsklass med många års erfarenhet av laddare, bilar och effekter. Vi ger dig en trygg resa och en optimal hållbar lösning för många år fram i tiden. Du kan lugnt luta dig tillbaka. Vårt team är laddat för att serva dig. När du behöver dem.

Vad betyder smart elbilsladdning?

Varje fastighet har en serviskabel som begränsar den tillgängliga effekten. Med vår lösning fördelas tillgänglig laddeffekt på antal inkopplade bilar, avresetider, bilarnas laddkapacitet och önskad laddmängd. På så sätt slipper ni att ständigt öka servissäkringar i fastigheten för att hantera ett ökande laddbehov. Ett optimerat effektuttag innebär både lägre abonnemangskostnader och lägre effektavgifter.

Redan samarbetspartner?
Här hittar du vår Partnerportal.

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer