Hej konsult och arkitekt

Föreskriv marknadens intelligentaste elbilsladdning

Vi hjälper med projekteringen av marknadens mest energismarta laddsystem, från rambeskrivning till installation.

Varför ska du föreskriva ChargeNode?

  • Intelligent hantering av effekt och volym i kombination av hög upptid och låg servicekostnad bidrar till bättre driftsnetto.
  • ChargeNode har en marknadsledande mjukvaruplattform som fungerar i perfekt harmoni med hårdvaran.
  • Med vår centraliserade arkitektur kan vi garantera hög tillgänglighet och enkel förvaltning vilket ger marknadens lägsta totalkostnad.
  • Vi tillverkar vårt laddsystem på hemmaplan med högkvalitativa komponenter. Tillsammans med en effektiv förvaltning ger det ett lågt klimatavtryck.
  • I projekt där estetiken är viktig kan vi erbjuda stilrena och säkra lösningar, exempelvis genom att integrera trygghetsbelysning och laddning i samma armatur för offentliga miljöer.

Så här arbetar ChargeNode med föreskrivande led

  1. Tillsammans går vi igenom förutsättningar, behov och önskemål för att ta fram bästa dimensionering för att tillgodose projektets laddbehov.
  2. För att ge dig bästa möjliga förutsättningar tar vi fram dimensionering, kalkylunderlag, principskisser och installationsmetoder.
  3. I projekt med flera intressenter arbetar vi gärna tvärfunktionellt med olika kompetensområden. Det viktigaste är att dina projekt når sin fulla potential.
  4. När det är dags för installation och driftsättning hjälper vi installatören och ser till att systemet överlämnas och presenteras för byggherren och användarna. Allt för att kundupplevelsen ska bli optimal.

Våra produkter

ChargeNode Power Light

ChargeNode Power Light är en stilren och klimatsmart belysningspollare som vi har utvecklat i samarbete med Ateljé́ Lyktan. Det är vår version av laddstolpe, med belysning och upp till fyra integrerade ladduttag.

ChargeNode Power Bar

ChargeNode Power Bar är vår stilrena och klimatsmarta balk som vi själva har utvecklat. Balklösningen monteras på vägg eller mark och kablarna göms i balken. På så sätt minskar kostnaderna för markarbeten väsentligt.

ChargeNode Laddcentral

Med vår teknik kan en laddcentral styra upp till 54 uttag. Elkomponenterna sitter väl skyddade mot kyla och fukt vilket förlänger livslängden och ökar driftsäkerheten. Vi har två̊ varianter av laddcentraler för att passa alla behov.

ChargeNode Ladd- och betaltjänst

Anläggningsägare har full koll på hela systemet med vår molnbaserade portal och den som är särskilt intresserad kan sätta priser, övervaka access, drift, fakturering och mycket mer. Användarna betalar sin laddning enkelt via vår app.

Vårt laddsystem

Vi gör saker annorlunda och lite smartare om du frågar oss. Med vårt sinnrika kösystem kan vi optimera laddningen.

Din verktygslåda

Här hittar du våra manualer, guider och vår laddkalkylator för dimensionering.

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer