Elbilsladdning för BRF och samfällighet

Vi hjälper er att installera marknadens smartaste elbilsladdning.

Med stort engagemang för hållbarhet och ny teknik skräddarsyr vi helhetslösningar för elbilsladdning. Med vår smarta mjukvara och hållbara hårdvara får alla i föreningen en bekymmersfri elbilsladdning.

Som Brf får ni 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag. Läs mer.

Varför ChargeNode?

  • Marknadens lägsta totalkostnad

  • Skräddarsydd helhetslösning för er parkering

  • Din partner från projektering till drift

  • Smart laddtjänst för hantering av betalningar, support och mycket mer

Optimal elbilsladdning med lägsta totalkostnad

Vi börjar med ett kostnadsfritt platsbesök för att se vilka förutsättningar ni har och hur många laddplatser som behövs. Allt för att skapa den optimala parkeringsplatsen. Med vår skalbara lösning är det dessutom enkelt att bygga på med fler platser. På sikt innebär det marknadens lägsta totalkostnad.

Smart och enkel drift

Med vår lösning kan alla i föreningen ladda sina bilar utan att höja fastighetens effektuttag. Det vi kallar lastbalansering. Medlemmarna styr och betalar laddning med vår enkla app. Och med våra smarta laddtjänst övervakar ni bland annat access, drift och fakturering.

Alla tjänar på elbilsladdning

Att installera elbilsladdning är en långsiktig och värdehöjande investering. Inte bara för dem som kör elbil. Alla i föreningen tjänar på det. Precis som vår miljö.

Ökar intäkterna

Eftersom föreningen kan ta ut en högre parkeringsavgift på de platser som har laddning kan föreningen tjäna några öre på varje kWh som laddas från föreningens laddstationer.

Vi vet vilken laddlösning som passar bäst

Vår balk och belysningspollare med inbyggda ladduttag styrs av en laddcentral. Smart, hållbart och mindre markarbeten. På många platser passar laddboxar bättre och då integreras de i laddsystemet. Allt styrs av samma laddtjänst. Flexibelt och optimalt. Givetvis kan vi också installera snabbladdare.

50% i bidrag för elbilsladdning

Som bostadsrättsförening kan ni få 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag från Naturvårdsverket. Bidraget kallas ”Ladda Bilen” och ska främja utbyggnaden av laddstationer i landet. Så länge det finns pengar kvar är ni garanterade bidraget. Vi hjälper er genom ansökningsprocessen.

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer