Bekymmersfri elbilsladdning för företag

En optimal och smart lösning fulladdad med fördelar.

Allt fler tar elbilen till jobbet och att kunna erbjuda laddning blir viktigare och viktigare för många arbetsplatser.

 • Debitera laddning precis som p-avgift
 • Kan integreras med befintlig elbilsladdning
 • Smart laddtjänst som kan integreras med befintliga laddsystem
 • En bekymmersfri helhetslösning, från projektering till drift

Garanterad helhetslösning

I vår helhetslösning ingår projektering, installation, drift och betalningslösning, alltid med 3 års garanti. Räkna med minst 20 års livslängd. Med 10 års avskrivningstid får ni marknadens lägsta totalkostnad. Du behöver inte bekymra dig. Inte minst med tanke på att vi också kopplar på ChargeNode Care, vår service och support.

Full koll på drift och betalningar

Erbjud och debitera laddning precis som p-avgift. Ni väljer prispåslag på elen, vi sköter driften och betalningar. Allt finns i vår portal, där kan du också övervaka access, drift och fakturering. Dina medarbetare och besökare styr sin laddning och betalar enkelt med vår app.

En laddtjänst som styr all elbilsladdning på marknaden

Har du redan installerat laddboxar eller laddstolpar så kan vi integrera dem i vår laddtjänst. Vi styr alla typer av hårdvara.

Ett skalbart laddsystem med centraliserad laddteknik

Vår balk och belysningspollare (vår version av laddstolpar för företag) har inbyggda ladduttag som styrs av en enda laddcentral. I vissa miljöer passar laddboxar bättre och då samarbetar vi med marknadens ledande leverantörer. Det innebär att det finns många möjligheter att skala upp med fler laddplatser. 

Lastbalansering

Varje fastighet har en servicekabel som begränsar den tillgängliga effekten. Med vår smarta mjukvara kan vi optimera och fördela tillgänglig laddeffekt. Alla inkopplade bilar får önskad laddning utan att öka effektuttaget i fastigheten.

Så här går det till att installera marknadens smartaste elbilsladdning
 • Kolla först intresset bland dina medarbetare och hur framtidsplanerna ser ut på företaget.
 • Var noga med att ni har tillstånd att installera laddstationer på platsen från ägaren, om ni inte själva äger marken. Kommunen kan informera om vilka bestämmelser som gäller kring bygglov för laddstationer. I de flesta fall behövs inget bygglov.
 • Undersök hur elnätet ser ut och kontakta elnätsbolaget för att se var det finns el i närheten. Du kan beställa elnätsanslutning till laddstationerna om det behövs.
 • Har ni behov av normalladdare med effekt på högst 22 kW eller snabbladdare med effekt på mer än 22 kW?
 • Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi bedöma anläggningens kapacitet och hur väl utvecklat elnätet är.
 • För enkelhets skull kommer vi med en totaloffert på en önskad anläggning.
 • När vi är överens så sköter vi installation, driftsättning och arbetar med administrationsfria lösningar, allt för att underlätta ert arbete.
Missa inte bidrag för laddstation på företag

Klimatklivet återinförs för besöksladdare i publik miljö och ett nytt bidrag har skapats för icke-publik laddning. Bidrag för laddstation på företag täcker upp till 50% av investeringen. Sök antingen före och efter installationen, men senast 6 månader efter anläggningen är driftsatt.

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper er genom ansökningsprocessen.

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer