16 november 2022

ChargeNode laddar gästerna på Göteborgs nya city-resort

Göteborg har fått sitt första internationellt medvetna hotell. Jacy’z Hotel & Resort är en snackis i hela hotellvärlden, långt utanför våra gränser. Målsättningen är att ge gästerna något alldeles extra, från att de kommer till att de checkar ut. En del är att erbjuda ett effektivt laddsystem för elbilar.

En elbilsladdning som smälter in i den internationella miljön

ESS Group som sedan tidigare har etablerat tio olika högklassiga koncept tänjer nu på gränserna med Jacy’z Hotel & Resort, en destination för mat, avkoppling, möten, träning och boende. Allt förpackat med en exklusiv känsla i varje detalj.

En del av den här generösa helheten är att erbjuda gästerna ChargeNodes effektiva och superenkla laddning för elbilar. Installationen består av stilrena svarta balkar med totalt 45 ladduttag fördelat på två våningsplan i hotellets garage. De är estetiskt tilltalande och smälter fint in i hotellets internationellt medvetna design.

-Vi är väldigt glada att vi har fått fortsatt förtroende från ESS Group. Det är ett bevis på att vi kan erbjuda tilltalande och tillförlitliga lösningar på en riktigt hög nivå. Vi har redan nu installerat hälften av de planerade 45 ladduttagen, resterande uttag är på gång, säger Kristian Sandahl, VD ChageNode.

"Vi har mycket bra erfarenhet av ChargeNodes lösningar för elbilsladdning som vi har installerat på flera av våra andra anläggningar så det var självklart att välja deras lösning till Jacy'z Hotel & Resort."

Stefan Eriksson – Projekt Manager Jacy´z

"För oss som hotell är det oerhört värdefullt att så många bilar som möjligt kan ladda på lite effekt under en lång genomsnitts tid."

Niklas Jansson – Head of Operations Jacy´z

Kort om installationen

Jacy´z

• Stilrena svarta balkar med 45 ladduttag

• Laddning av många bilar med optimerad effekt

• En konstruktion som överensstämmer med hotellets medvetna design

Om ESS Group

Jacy’z Hotel & Resort är ESS Groups senaste och största satsning. Företaget grundades 2007 i samband med förvärvet av Ystad Saltsjöbad. Med Jacy’z öppnar man sin elfte destination. I företaget finns också 15 restauranger och klubbar. Jacy’z Hotel och Resort har 233 rum och flera olika restaurang- och barkoncept, en pool club 100 meter upp i luften, en stor mötesanläggning, sports club och aktiviteter som biljard och bordtennis. Inspiration kommer från 60-talets Las Vegas, Miamis klubbar, LA och Östasiatiska metropoler i en modern tappning. Det är elegant, luftigt och internationellt.