Den bekymmersfria laddtjänsten

Välkommen till vår värld för bekymmersfri elbilsladdning.

Med vår mäktiga laddtjänst får du smidig service, snabb support, rätt prissättning och enkel debitering. Har du redan ladduttag kan vi integrera dem i laddtjänsten.

En laddtjänst som styr allt

Optimerad elbilsladdning

Vår supersmarta mjukvara fördelar tillgänglig laddeffekt på antal inkopplade bilar, avresetider, bilarnas laddkapacitet och önskad laddning. Utan att ni behöver öka effektuttag på fastigheten. Det kallar vi optimerad elbilsladdning.

Vi hjälper dig med prissättningen

Du kan enkelt schemalägga din prissättning och ändra priset när du vill. Du väljer ditt närområde, du väljer din valuta. Vi löser alla betalflöden. Och du får pengarna direkt på kontot. Inget krångel och enkelt för dig att ta rätt betalt.

Enkla betalningar

Vi löser alla betalflöden smidigt och bekymmersfritt med självfaktura. ChargeNode tar betalt för all elbilsladdning och varje kvartal får du pengar via plusgiro eller bankgiro.

Dynamisk prissättning

Vi följer marknaden och baserar våra priser på vad Nordpool sätter för priser och slår ut det över en månad, så kallad rörlig månad. En följsam prissättning, likt en skicklig skeppare på ett stormigt hav. Med dynamisk prissättning behöver du inte bekymra dig och du slipper obehagliga överraskningar.

En laddtjänst som passar med din befintliga hårdvara

Har du redan laddboxar eller laddstolpar installerade kan vi integrera dem i vår mäktiga laddtjänst. Vår laddtjänst styr alla typer av hårdvara, smidigt och bekymmersfritt.

Service och Support

Vi har koll på allt och vet hur allt funkar eftersom vi utvecklar och tillverkar både mjukvara och hårdvara. Därför kan vi alltid vara snabba på att ge våra kunder återkoppling, goda råd, service och support.

Proaktiv support

Skulle något krångla så har vi lösningen i huset och vi löser det mesta på distans. Många gånger innan våra kunder har en aning om att det har hänt något.

Portalen som talar sitt tydliga språk

Vi sköter allt och håller koll för dig. Men det kan ändå vara bra att se hur allt flyter på. Hur många som laddar och när de laddar. Alla priser, statistik och historik hittar du på dina sidor i vår portal. Där administrerar du dina användare och här övervakar vi driften och säkrar upptiden på din laddanläggning.

Mobilappen som hjälper dina kunder

Som laddkund har du alltid fri tillgång ChargeNodes mobilapp för iOS och Android. Här aktiverar du enkelt laddningar och får löpande information om laddningsstatus. Här kan vi också informera och hjälpa till med tjänsten.

Stor
Större
Störst

ChargeNodes installationer för elbilsladdning är överlägsen när det kommer till stora parkeringsplatser. Det är enkelt att installera balkar, pollare och laddboxar. Det blir snyggt och du får en lösning som är lätt att bygga ut. Ännu viktigare är kanske alla möjligheter som är inbyggda i mjukvaran.

Våra produkter

Balken, pollaren och boxen. Det låter som tre legendariska fotbollsspelare från förr, men det är tre geniala lösningar för framtidens elbilsladdning, allt i ett tajt team. Som alla är gjorda för vår laddtjänst. Har du redan laddboxar eller laddstolpar installerade så kan vi integrera dessa i laddtjänsten. Vi styr alla typer av hårdvara.

158 publika laddplatser i Kungälv får ny laddtjänst.

Vår laddtjänst kan integreras med befintliga laddplatser. Ett exempel är vårt samarbete med Kungälvs kommun där vi tar hand om laddtjänsten på deras publika laddplatser. Vi ansvarar för debitering och support och koordinerar serviceinsatserna på laddplatserna. Allt för att skapa den bästa laddupplevelsen.

  • 158 publika laddplatser fördelat på tre parkeringsplatser
  • Driftövervakning och service av laddpunkter
  • Betalning och debiteringstjänster för användare
  • Dynamisk prissättning och effektoptimering
  • Kundsupport

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer