Storskalig elbilsladdning

Flexibel och bekymmersfri elbilsladdning.

ChargeNode har helhetslösningar för stora parkeringar. Ju större desto bättre!

Varför ChargeNode?

  • Smart laddtjänst som kan integreras med befintliga laddsystem
  • Marknadens mest kompletta elbilsladdning
  • En bekymmersfri helhetslösning, från projektering till drift

En laddtjänst som styr all elbilsladdning på marknaden

Vår laddtjänst kan integreras med befintliga laddsystem. ChargeNode ansvarar för debitering, driftövervakning, support mot användarna och service av laddpunkter. Plattformen hanterar dynamisk prissättning och effektoptimering och stödjer också marknadens främsta leverantörer av laddboxar, bland annat Zaptec, ChargeAmps, CTEK och Garo. En bekymmersfri förvaltning helt enkelt.

Full kontroll och fullt stöd

På vår kundportal finns all statistik och historik. Du har tillgång till Data API för hämtning av statistik och parkeringsbolagsappar som exempelvis EasyPark och APCOA Flow. Det finns integrationsmöjligheter med ditt affärssystem och möjlighet att skapa ett företagskonto som inte är kopplat till laddtjänst kunden, till exempel medarbetare. Något vi inte har tänkt på? Tror inte det.

Service och Support

Förutom all information som finns i vår portal och vår app för dina laddkunder är vi alltid bara ett telefonsamtal bort. Vi är din rådgivande partner från start till laddning.

Ditt bidrag till en miljövänligare framtid

Att investera i storskalig elbilsladdning ger positiva signaler till omvärlden. Det främjar utvecklingen av miljövänliga fordon. Låt oss diskutera marknadens smartaste storskaliga elbilsladdning. Tillsammans kan vi bidra till ett fossilfritt Sverige 2030.

Garanterad helhetslösning

I vår helhetslösning ingår projektering, installation, drift och betalningslösning, alltid med 3 års garanti. Räkna med minst 20 års livslängd. Supersmart och bekymmerslöst.

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer