Hållbarhet

Det bästa av två världar

Vi på ChargeNode är lyckligt lottade med att ha världens bästa jobb samtidigt som vi får lov att verka för ett mer hållbart samhälle för framtiden. Vi delar även gärna med oss av vad hållbarhet betyder för oss!​

Schysst arbetsplats

Vi tror på en schysst arbetsplats. Om man mår bra på jobbet får man mer kraft och lust att bidra till vår verksamhet.

För oss betyder det rättvisa villkor oavsett kön, etnicitet och bakgrund. Det är också en företagskultur där man tar hand om varandra, visar respekt och har en sund balans mellan arbete och privatliv.

Nära och långa relationer

Vi strävar efter att våra produkter ska ha minst 20 års livslängd. Vår långsiktighet innebär också att vi vågar och vill investera i relationer till alla som betyder något för oss. Det vill säga våra arbetskamrater, leverantörer, partners och kunder. Vi tror att det blir enklare och roligare då. Det är också ett hållbart sätt att bedriva framgångsrikt företagande.

Uthållig lönsamhet

När man väljer våra produkter gör man en klimatsmart investering som bidrar till ett bättre samhälle. De ska också generera uthållig lönsamhet för oss och våra kunder.

Det betyder att våra produkter ska ha lång livslängd och att de används mycket med minsta möjliga resurser.

Ett smartare sätt att utnyttja resurser

Vår affär bygger på att använda naturens resurser på ett smartare och mer hållbart sätt. Det ligger i vårt DNA.

När fler kan dela på en laddare går det inte åt lika mycket komponenter och material. Eftersom vi i så stor utsträckning som möjligt använder komponenter i återvunnet material av högsta kvalitet och monterar dem i skyddad miljö, kan vi skapa maximal livslängd med minimal miljöpåverkan.

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer