Kan jag betala med faktura?

Det är endast företag som kan få sina laddningar på faktura mot en administrativ kostnad. Be ditt företag kontakta ChargeNode om du är intresserad. support@chargenode.eu eller 010–2051055. För privatpersoner går det bara att betala med Visa eller MasterCard.

Varför måste jag ange en avresetid?

En viktig del i ChargeNodes smarta system är att vi kan bestämma vem som behöver laddning och då måste vi veta hur lång tid vi har på oss att ladda just din bil.

Vad kostar det att ladda?

I appen hittar du alltid aktuellt pris för varje område. Ägaren av anläggningen där du har laddat sätter priset och det kan variera från dag till dag.

När tar ni betalt för min laddning?

Den 28:e i varje månad drar vi pengarna för laddningar du gjort fram till dess. Alla laddningar hittar du i appen under ”Laddningar” och ”Historik”. När vi tagit betalt för en laddning skickar vi automatiskt kvittot till din e-post. Vill du få en kopia av kvittot kan du trycka på knappen ”Skicka kvitto” som du […]

Var skannar jag min RFID-bricka på laddboxen?

De flesta laddare har en RFID-symbol som läser av din bricka. Läsaren kan sitta på olika platser beroende på laddare. Zaptec – En liten svart rund RFID-symbol sitter mitt på boxen. Charge-Amps AURA – Läsaren har ingen symbol, men sitter strax under symbolen som liknar en pyramid i mitten av laddaren. Charge-Amps Halo – Rakt […]