Hej laddkund!

EVcore ersätts av ChargeNodes ladd- och betaltjänst. Fortsätt ladda din bil som vanligt genom stegen nedan.

Aktivera ditt konto

Aktivera ditt konto när som helst innan ert migrationsdatum. På migrationsdagen kopplar vi ditt konto så att det fungerar med ChargeNodes app. Men du kan förstås fortsätta att ladda som vanligt med din RFID-tagg om du vill.

1

Ladda ned ChargeNode app.
För Iphone klicka här
För Android klicka här

2

Tryck på Logga in för att ”Glömt lösenordet” ska dyka upp.

Tryck på ”glömt lösenord”. Använd samma mejl som på ditt EVcore-konto.

Vi skickar ut en verifieringskod till e-postadressen du har angett. (Vill du få koden skickad till dig igen måste du vänta 30 sekunder mellan gångerna. Varje gång kommer en ny kod genereras.)

Fyll i verifieringskoden och tryck på “Nästa”.

När du angett koden får du ange ditt önskade lösenord. Tryck på “Spara lösenord”.

Nu skapar vi ditt konto och du kan komplettera med dina uppgifter.

Tryck sedan på “Spara”.

3

Välj betalsätt.

Tryck på knappen “Lägg till betalsätt” och fyll i dina kortuppgifter.

Vi sparar dina kortuppgifter och kommer dra pengar den 28:e varje månad. När kortet är lagrat dyker det upp i listan. Tryck på kortet för att välja det som betalsätt.

Kortet måste vara öppet för internetköp.

Du vet väl att du har möjlighet till företagskonto? Företagskonto gör det enklare för företag med flera elbilar. Läs mer om företagskonto här.

Klar!

Nu kan du börja använda ditt konto. Starta laddningen direkt i appen eller använd din befintliga RFID-tagg.

FAQ

Sedan sammanslagningen av bolagen Opigo och ChargeNode har vi upprätthållit två separata laddtjänster. All nyutveckling och innovation har skett inom ChargeNodes plattform, vilket gör att EVcore nu börjar kännas föråldrad. För att kunna erbjuda den bästa möjliga laddupplevelsen för våra kunder och hålla oss i framkant av teknologin, ser vi det som ett naturligt steg att avsluta EVcores laddtjänst och fokusera helt på ChargeNode.

Läs mer om ChargeNodes ladd- och betaltjänst här.

Du behöver gå igenom 3 enkla steg för att kunna fortsätta ladda precis som vanligt. Du kan fortsätta använda din befintliga RFID-tagg eller starta laddningen direkt i ChargeNodes app. Du hittar stegen längre upp på sidan. 

  • Du kan starta laddning med både RFID-tagg och app.
  • Du har samma konto till alla våra publika siter. Vilket gör att det blir enklare att hålla koll på laddningar och betalningar.
  • Du får möjlighet till företagskonto vilket gör det enklare för företag med flera elbilar. Läs mer om företagskonto här.


Läs mer om ChargeNodes ladd- och betaltjänst här.

Japp! När du gått igenom de 3 enkla stegen högre upp på sidan så kan du ladda som vanligt med din befintliga RFID-bricka. Men testa gärna att ladda genom vår enkla app!

Nej. När du gått igenom de 3 enkla stegen högre upp på sidan så kan du ladda som vanligt med din befintliga RFID-bricka. Men testa gärna att ladda genom vår enkla app!