Laddningen har avslutats

Detta meddelande kommer när avresetiden har passerats, bilen har laddat klart eller om kabeln har rycks ut innan avresetiden har passerat.

Ingen internetanslutning

Ofta är orsaken dålig eller ingen täckning. Åtgärder vi ber dig att testa: > Förflytta dig gärna för att se om täckningen kan förbättras.> Tänk på att du kan starta laddning hemifrån eller på annan plats bara kabeln är i intryckt och att du vet aktuell områdeskod och numret på uttaget.

Din bil vill inte ta emot laddning

Detta meddelande kommer när din bilen av någon anledning vägrar att starta laddning. Signalen har störningar och bilen är för känslig för dessa och vägrar att starta.

Laddningen startar snart beroende på angiven avresetid

Allt är i sin ordning. Du har startat laddning och det finns bilar som redan laddar och du är placerad i kö.Viktigt att INTE avbryta i appen ELLER dra ur kabeln, även om din bils app visar att laddningen eventuellt avslutats. Då har du bara hamnat i kö, så titta hellre i ChargeNode-appen.

Bilen tar inte emot laddning. Den kan vara färdigladdad. Vid problem, starta om laddningen

Antingen har du hamnat i kö eller så är bilen fulladdad. Om bilen inte är fulladdad avbryt inte i appen och dra inte ut kabeln. Förtydligande: Vårt system ser till att alla bilar ska få den laddning man önskat under en given tidsperiod. Detta styr du själv genom att ställa in din avresetid samt hur mycket batteri du har när bilen kopplas […]

Vi får inte kontakt med din bil eller kabel

Vår laddare känner av att det sitter en kabel i uttaget. Däremot är det ingen kontakt mellan kabel och bilen. Dra ur kabeln ur bil och uttag och sätt in den igenSe till att trycka in kabeln ordentligt och försök att starta laddningen i appen igenFungerar inte ovan, byt uttag och pröva att starta om laddningen i […]