Anläggningsägare

Medlemmar

I vår portal under menyn “Medlemmar” så finns historik, medlemmar och grupper. Här sköter man inbjudan och hanterar rättigheter till att kunna få tillgång att ladda på privata områden.

Historik #

En vy som presenterar de medlemmar som är anslutna till ditt område, hur många laddningar de gjort senaste månaden och mängden kWh som laddats.

Medlemsöversikt #

Översikt över samtliga medlemmar. Lägg till nya medlemmar genom att ange deras e-postadress, referens, och därefter välja vilken grupp medlemmen ska tillhöra.

Genom att klicka på en medlem presenteras information om vilka grupper användaren tillhör samt en fullständig lista över områden som är tillgängliga för medlemmen.

Ikonerna nedan visar grönt om användaren har laddat hem ChargeNode appen och aktiverat sitt konto och grått om kontot är inaktivt vilket är ett bra sätt att följa om inbjudna medlemmar kommer igång som de ska.

Grupper #

Under grupper finns en översikt över alla grupper och möjlighet att se vilka medlemmar som knutna till vilken grupp.

Som administratör kan du välja att bjuda in medlemmar genom att dela ut en kod. Som företag eller bostadsrättsförening kan du ha en rutin/dokument för hur en ny användare kommer igång där denna kod förmedlas. När användaren registrerar sig via appen kan man använda koden för att automatiskt ansluta sig som medlem och få rättighet till laddning/eventuell rabatt. Skulle koden missbrukas uppdateras den enkelt av portaladministratören.

Fliken Rabatter finns endast aktiv för kunder med laddtjänstnivåerna Relax & Business.