Laddsystem

Pollare

Allt i ett. Laddning, belysning och fin parkering.

Källfelt Byggnads AB

Hur snyggt är det med laddboxar i plast på varje P-plats?

Inget vidare tycker vi och tog vår patentsökta laddteknik och teamade upp med Westal, ett av Sveriges mest anrika företag inom armaturer. Tillsammans har vi tagit fram stilrena belysningspollare med integrerade ladduttag som skapar elektrisk stämning i dubbel bemärkelse.

Supersmart och snyggt, eller hur.

Skalbar och robust laddning

ChargeNode erbjuder ett skalbart laddsystem som bygger på banbrytande och innovativ laddteknik. En robust laddenhet monteras inne eller i elskåp och kan ladda upp till 54 bilar. Endast ett ladduttag placeras på varje p-plats.

Vår smarta mjukvara styr och fördelar laddningen mellan ladduttagen i realtid och lastbalanserar laddeffekt mot fastighetens övriga effektbehov. På så sätt kan alla i föreningen ladda tryggt utan att huvudsäkring går.

Pollare
Hills Golf & Sports Club
Källfelt Byggnads AB
Pollare

Kvalitet som lönar sig i längden.

Och formgivning som står sig i längden. Lägg dessutom till en avskrivningstid på 10 år och 20 års uppskattad livslängd på komponenter och du har en lösning som på sikt ger en oslagbar totalkostnad.

Eftersom vår laddteknik dessutom kräver lägre effektuttag får du också lägre driftskostnad för ditt elabonnemang.

Låter det nästan för bra för att vara sant? Låt oss då berätta mer.

Ladda pollare

Lättanvänd app & molntjänst

  • Användare kan lätt ladda ner vår app för att aktivera och styra laddning.
  • Med vår molntjänst kan ni som förening enkelt ge access, övervaka drift, fakturera och se elförbrukning per användare.
  • Vill ni tillåta gäster att ladda kan dessa enkelt aktivera och betala för laddning genom vår app. Ni väljer själva om ni vill ha prispåslag på elen.
Källfelt Byggnads AB
Parkering kväll

Är du intresserad?

Låt oss berätta mer