Smartaste vägen mot framtidens elbilsladdning

Tillsammans med enastående partners.

Vi söker alltid nya partners som vill vara med och bygga en hållbar framtid. Intresserad? Fyll i formuläret så hörs vi snart.

Vi är med dig på resan. Från utveckling till laddning.

Vi ger våra partners de bästa förutsättningarna för att sälja, projektera, installera och driftsätta framtidens elbilsladdning. Och vi erbjuder många olika former av samarbeten.

Välj framtidens elbilsladdning för dina kunder. Vi väljer dig.

  • Som partner ligger du alltid i framkant och kan erbjuda dina kunder det bästa och mest långsiktigt hållbara alternativet.
  • Du får en grundlig utbildning och blir certifierad ChargeNode Partner.
  • Med en laddlösning som är lätt att installera, tydliga instruktioner och minimalt med entreprenadarbete får du chansen att sälja en unik elbilsladdning.
  • Du behöver inte bekymra dig för hårdvaran, mjukvaran och betallösningen. Det är vårt ansvar.
  • Eftersom vi levererar hela systemet tar vi också hand om support.
  • Allt du behöver för att sälja och installera finns på vår portal. Logga in för de senaste uppdateringarna.

Addera framtidens laddlösningar

  • Jobbar du redan med boxar är ChargeNode ett unikt komplement som ger dig möjlighet att skräddarsy laddlösningar. Välj mellan balk, belysningspollare eller laddbox.
  • Sälj vår laddtjänst till de kunder som redan har laddboxar och laddstolpar. Då får de en överlägsen lösning som kan integreras med deras befintliga system.
  • Det är smidigt, tryggt och hållbart att samarbeta med oss även om du själv inte installerar vår elbilsladdning. 

Vad säger våra partners?

Rolf Andersson El i Kungsbacka är en av våra nära partners.

Mer energi till Aranäs Fastigheter

I samarbete med Rolf Andersson El har vi uppdaterat ett stort antal ladduttag till den senaste tekniken för Aranäs Fastigheter, Kungsbackas största privata fastighetsägare. Totalt 21 ladduttag i svart balk på parkeringsplatsen som servar Kungsmässan Köpcenter. Så nu har besökarna mer energi än när de kom.

Ett axplock av våra partners:

ChargeNode och HSB har inlett ett rikstäckande samarbete kring elbilsladdning, mer information om samarbetet finner ni här.

ChargeNode och Fastighetsägarna GFR har inlett ett samarbete kring elbilsladdning, mer information om samarbetet finner ni här Fastighetsagarna.se/chargenode

Är du intresserad?

Kontakta oss