Laddkund

Ladda med App

Inbjudan #

När administratör skapar en användare så skickas ett email till användaren från no-reply@chargenode.eu med information om hur användaren laddar med funktionen Företagskonto.

Nya användare behöver först registrera ett konto där korrekt email verifieras genom emailbekräftelse.

Efter registrering och för befintliga användare så kommer Företagskonto automatisk att finnas som valmöjlighet för betalsätt i appen.

Välj betalsätt #

Användaren kan inför varje laddning välja betalsätt. I detta exempel är företagskontot med ChargeNode Europe AB.